[wr_row width=”boxed” height=”auto” background=”none” solid_color_value=”#ffffff” row_bg_opacity=”100″ gradient_color=”0% #FFFFFF,100% #000000″ gradient_direction=”vertical” repeat=”full” img_repeat=”full” video_mp4 video_url_mp4 autoplay=”yes” position=”center center” paralax=”no” border_width_value_=”0″ border_style=”solid” child_of=”none” div_padding_top=”10″ div_padding_bottom=”10″ div_padding_right=”10″ div_padding_left=”10″ ][wr_column span=”span12″][wr_text el_title=”” text_margin_top=”0″ text_margin_left=”” text_margin_bottom=”0″ text_margin_right=”” enable_dropcap=”no” appearing_animation=”0″ css_suffix=”” id_wrapper=”” disabled_el=”no” wrapper_padding_top=”0″ wrapper_padding_left=”0″ wrapper_padding_bottom=”0″ wrapper_padding_right=”0″ wrapper_bg_color=”” wrapper_bg_opacity_slider=”” wrapper_bg_opacity=”100″ wrapper_border_top=”0″ wrapper_border_left=”0″ wrapper_border_bottom=”0″ wrapper_border_right=”0″ wrapper_border_style=”solid” wrapper_border_color=”” wrapper_rounded_topleft=”0″ wrapper_rounded_topright=”0″ wrapper_rounded_bottomleft=”0″ wrapper_rounded_bottomright=”0″ responsive_hide=”no” ]

Sanatatea inseamna responsabilitate, dar si cumpatare. Mai trebuie sa adaugam si posibilitatea de a  face o alegere informata si asa putem sa obtinem reteta perfecta cu ajutorul careia putem sa avem grija de noi insine. La Candimed asta ne si propunem sa facem, oferind informatii, dar si produse cu care fiecare isi poate trata afectiunile.

Cine suntem noi

Daca vrem sa te convingem sa ai incredere in noi, trebuie sa incepem prin a ne prezenta. Candimed este o comunitate de oameni carora le pasa de sanatatea lor, dar si de a ta. Tocmai de aceea incercam sa oferim cat mai multe informatii despre diverse boli si afectiuni, fara totusi a avea pretentia ca detinem adevarul absolut.

Pentru noi este la fel de important sa aratam ca in lumea medicala este nevoie de experti care stiu de fac. De aceea, daca de la noi afli o informatie sau o descriere care ti se pare ca ti se potriveste, recomandam sa mergi la doctor pentru a verifica asa ceva.

Acestea fiind spuse, nu putem decat sa va promitem ca toate informatii pe care le puteti gasi la noi pe site sunt unele verificate si in conformitate cu normele medicale.

O viziune diferentiata

In acelasi timp, ne dorim sa aducem in atentia celor interesati si beneficiile medicinei alternative. Aceasta nu ar trebui sa aiba menirea de a o inlocui pe cea alopata, ci ele ar trebuie sa poata sa functioneze impreuna, completandu-se una pe cealalta si imprumutand din practici atunci cand este nevoie.

Medicina alternativa o precede pe cea alopata si consideram ca exista foarte multe lucruri pe care le putem invata de la aceasta. Candimed prezinta, intr-o forma succinta si precisa, care sunt cele mai bune tratamente naturiste care pot sa fie folosite in cazul diverselor afectiuni. De asemenea, ne propune si sa comericializam astfel de tratamente, impreuna cu cele medicamentuase de baza, intr-un loc in care informati se imbina cu o oferta precisa.

De ce noi

Pe scurt, pentru ca suntem interesati sa oferim doar ce este mai bun, atat informatii cat si produse. Oferta noastra insumeaza atat medicamente cat si produse naturiste, dar nu ne oprim aici. Pe langa acestea vom pune la dispozitina persoanelor interesate si instrumente medicale, atat specifice medicinei normale, alopate, cat si celei naturiste. Fiecare aparat si instrument pe care il oferim este unul testat si daca este folosit in conditiile pentru care a si fost facut nu are cum sa provoace aparitia de efecte negative.

Printre altele, la noi veti putea gasi termometre de corp, stetoscoape, tensiometru, dar si ace pentru acopunctura si ventuze medicale sau de masaj. Oferta se poate diversifica in timp, asa ca va invitam sa verificati periodic noile aparitii de pe site.

Asadar, va asteptam, indiferent daca doriti doar simpla informare sau va aflati in cautarea unor produse recomandate de specialisti. Si in cele din urma, nu putem decat sa va recomadam sa aveti incredere in medicii specialisti, dar si sa luati in considerare alte forme de tratament si instrumentele necesare acestora.

[/wr_text][/wr_column][/wr_row]