[wr_row width=”boxed” height=”auto” background=”none” solid_color_value=”#ffffff” row_bg_opacity=”100″ gradient_color=”0% #FFFFFF,100% #000000″ gradient_direction=”vertical” repeat=”full” img_repeat=”full” video_mp4 video_url_mp4 autoplay=”yes” position=”center center” paralax=”no” border_width_value_=”0″ border_style=”solid” child_of=”none” div_padding_top=”10″ div_padding_bottom=”10″ div_padding_right=”10″ div_padding_left=”10″ ][wr_column span=”span12″][wr_text el_title=”” text_margin_top=”0″ text_margin_left=”” text_margin_bottom=”0″ text_margin_right=”” enable_dropcap=”no” appearing_animation=”0″ css_suffix=”” id_wrapper=”” disabled_el=”no” wrapper_padding_top=”0″ wrapper_padding_left=”0″ wrapper_padding_bottom=”0″ wrapper_padding_right=”0″ wrapper_bg_color=”” wrapper_bg_opacity_slider=”” wrapper_bg_opacity=”100″ wrapper_border_top=”0″ wrapper_border_left=”0″ wrapper_border_bottom=”0″ wrapper_border_right=”0″ wrapper_border_style=”solid” wrapper_border_color=”” wrapper_rounded_topleft=”0″ wrapper_rounded_topright=”0″ wrapper_rounded_bottomleft=”0″ wrapper_rounded_bottomright=”0″ responsive_hide=”no” ]

Indentiteatea clientilor si datele oferite de acestia sunt protejate conform normelor legale

Candimed.ro si toate entitatile afiliate sunt obligate sa protejeze orice informatie oferita de clienti (in legatura cu starea de sanatata a acestora sau datele personale de indentificare precum adresa, cont bancar, nume, numar de telefon etc) catre Candimed.ro in  conformitate cu regulile si procedurile aflate in vigoare conform legii. Instrumente de protectie online sunt utilizate de catre firma pentru ca toate detele colectate prin intermediul conturilor pe site-ul online si a magazinului online sa fie protejate si utilizate doar in scopurile pentru care au fost cerute. Clientii trebuie sa inteleaga urmatoarele informatii pentru ca navigarea lor pe site-ul web si comanda online de produse sa se realizeze in deplina siguranta a confidentialitatii si datelor oferite.

Confidentialitatea datelor este garantata

Candimed.ro este o care are dreptul sa utilizeze informatiile personale oferite de utilizatori. Pentru aceasta, apare obligatia de a proteja orice informatie oferita de utilizatori, in conformitate cu legislatia europeana si nationala aflata in vigoare. Toate informatiile care sunt sau vor fi oferite catre  site-ul web/magazinul online http://candimed.ro/  vor fi protejata prin lege. Candimed opereaza atat sub forma de site web cat si de magazin online si astfel apare necesitatea  de a proteja informatiile oferite cu prilejul fiecarei comenzi, istoricul de comezi al fiecarui utilizator, dar si toate informatiile necesare realizarii un cont online. Transmiterea datelor catre alte entitati (in scopul de a obtine ordine de plata sau pentru livrarile de produse) va fi atent supravegheata si se va realiza doar in conditiile prevazute de lege. De asemenea, ne dorim sa asiguram utilizatorii ca vom lucra doar cu terti recunoscuti legal si cu un statul clar.

Colectarea informatiile de catre Candimed

Candimed.ro poate sa actioneze atat ca o platforma de informare si schimb de informatii, cat si ca magazin online in care se comanda produse medicamentoase, naturiste si instrumente medicale acreditate si in conformitate cu practicile medicale sau aleternative actuale.Pentru inregistrare sunt necesare o serie de date cu caracter personal, precum adresa de email si adresa de locuinta. Acestea sunt utile in inregistrarea comenzilor si pentru formarea unei baze de date. Fiecare informatie va fi protejata si va putea sa fie vazuta doar de catre utilizatori.

Alte date cu caracter personal pot sa fie cerute la realizarea de comenzi. Printre acestea se numara numarul de telefon si detalii referitoare la plati. Ele intra sub incidenta articolelor de mai sus iar celelalte entitati implicate in procesul de livrare isi iau obligatia de a le respecta.

Dezvaluirea informatiilor

Informatiile nu vor fi distribuite de Candimed pentru publicitate, promovare sau strategii de marketing suplimentare. Politica va fi respectata si de catre terti si colaboratori.

Nu ne asumam responsabilitatea altor site-uri la care utilizatorii pot ajunge de pe site-ul web si nici pentru paginile “cache” utilizate de acestia. Responsabilitatea in aceste conditii revine utilizatorului si site-urilor nou accesate.

Politica de confidentialitate poate suferi schimbari. Pentru mai multe informatii si nalamuriri, va rugam sa va adresati catre adresa oficiala prezentata pe site.

[/wr_text][/wr_column][/wr_row]