[wr_row width=”boxed” height=”auto” background=”none” solid_color_value=”#ffffff” row_bg_opacity=”100″ gradient_color=”0% #FFFFFF,100% #000000″ gradient_direction=”vertical” repeat=”full” img_repeat=”full” video_mp4 video_url_mp4 autoplay=”yes” position=”center center” paralax=”no” border_width_value_=”0″ border_style=”solid” child_of=”none” div_padding_top=”10″ div_padding_bottom=”10″ div_padding_right=”10″ div_padding_left=”10″ ][wr_column span=”span12″][wr_text el_title=”” text_margin_top=”0″ text_margin_left=”” text_margin_bottom=”0″ text_margin_right=”” enable_dropcap=”no” appearing_animation=”0″ css_suffix=”” id_wrapper=”” disabled_el=”no” wrapper_padding_top=”0″ wrapper_padding_left=”0″ wrapper_padding_bottom=”0″ wrapper_padding_right=”0″ wrapper_bg_color=”” wrapper_bg_opacity_slider=”” wrapper_bg_opacity=”100″ wrapper_border_top=”0″ wrapper_border_left=”0″ wrapper_border_bottom=”0″ wrapper_border_right=”0″ wrapper_border_style=”solid” wrapper_border_color=”” wrapper_rounded_topleft=”0″ wrapper_rounded_topright=”0″ wrapper_rounded_bottomleft=”0″ wrapper_rounded_bottomright=”0″ responsive_hide=”no” ]

Pentru folosirea corespunzatoare si in conformitate cu recomandarile impuse de catre proprietari, va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare.

Utilizand platforma online Candimed.ro, sunteti de acord cu politica noastra de Termeni si Conditii. Daca nu agreati in totalitate sau partial conditiile scrise in paragrafele care urmeaza, va rugam sa nu utilizati acest site si informatiile de pe el. Politica se adreseaza in egala masura si comercializarii de produse, aceasta fiind o parte integrata a platformei.

Termenii si conditiile prezentate pot fi revizuite in orice moment la dorinta proprietarilor, fara ca ei sa fie obligati sa anunte acest lucru in prealabil. Va rugam totusi sa verificati periodic eventuale schimbari, pentru o informare corecta si o utilizare in cunostinta de cauza.

Site-ul Candimed.ro nu ofera sfaturi medicale, ci doar informatii

Platforma Candimed a fost creata pentru a oferi informatii comprehensive cu privire afectiunile care pot sa puna in pericol sanatatea unei persoane, dar si pentru a oferi spre cumparare diverse instrumente medicale si medicamente. Cu toate acestea, informatiile gasite pe acest site nu trebuie sa inlocuiasca vizitele la medicul specialist. Continuturile site-ul informarea si nimic din ceea ce este prezentat pe site nu trebuie sa convinga utilizatorii ca serviciile medicale nu sunt ceea ce au nevoie. Despre orice afectiune ar fi vorba, va rugam sa va adresati unui medic indiferent de informatiile gasite pe acest site. Nu tratati cu nepasare serviciile medicale si urmati cu exactitate prescriptiile oferite de acestea.

Site-ul este dedicat doar persoanelor adulte

Deoarece protejarea copiilor este o politica extrem de importanta pentru Candimed, nu recomandam ca persoanele in varsta de pana la 13 ani sa utilizeze informatiile sau produsele prezentate. Astfel, nu vom oferi informatii catre cei care nu pot dovedi ca au implinit aceasta varsta. In plus, restrictionam comenzile doar pentru categoria celor care au implinit deja varsta de 18 ani.

Folosirea continuturilor site-ului

Utilizatorii Candimed.ro au dreptul sa vada si sa foloseasca toate materialele existente pe site in scopuri personale, non-comerciale si de informare.Este interzisa utilizarea acestora pentru castiguri personale. Informatiile sunt protejate conform legilor referitoare la Copyright si folositea lor se poate pedepsi in conformitate cu legile aflate in vigoare. Sub aceeasi incidenta se afla si software-ul utilizat pentru constructia site-ului si orice alte continuturi nespecificate.

Informatiile, titlurile si toate continuturile sunt detinute in exclusivitate de catre Candimed.ro iar utilizarea lor de catre alte entitati fara acordul proprietarilor se va pedepsi conform legislatiei. Nicio terta parte nu are dreptul sa utilizeze magazinul online, Candimed.ro detinand ca unic proprietar produsele prezentate pe site.

Unele parti ale site-ului pot solicita oferirea de informatii personale de la utilizatori si clienti. Acestea sunt considerate confidentiale si vor fi protejate conform normelor aflate in vigoare. Politica se transmite si in cazul altor entitati colaboratoare.

Obligatia utilizatorilor este aceea ce a folosi un limbaj normal pe site, prin care sa denote respect si intelegere fata de ceilalti utilizatori. De asemenea, informatiile postate de acestia trebuie sa fie relevante si in conformitate cu realitatea medicala actuala.

Ne rezervam dreptul ca la orice incalcare a prezentului regulament de Termeni si Conditii sa revocam vinovatului dreptul de utilizare al site-ului.

[/wr_text][/wr_column][/wr_row]